Sobre mi

Soc la Su, apassionada del món de la cuina i de la pastisseria. Vaig estudiar pedagogia, una carrera que quan la vaig fer en cap moment vaig pensar que em resultaria tant útil i necessària a la feina que actualment desenvolupo. La cuina sempre havia estat present a la meva vida, mare, tietes, àvia totes elles van saber transmetre aquesta passió per els fogons, passió que des de ja fa uns quants anys es va convertir en professió.

Obrir Espai de cuina em va permetre poder combinar les meves dues passions, la docència com a pedagog i la cuina. Em sento una afortunada ja que cada dia veig com la gent apren a cuinar pero sobretot aprèn a gaudir de cuinar,  aquí radica l’ èxit de la la feina que fem a la nostra escola.

Obrir Espai de cuina em va permetre poder combinar les meves dues passions, la docència com a pedagog i la cuina. Em sento una afortunada ja que cada dia veig com la gent apren a cuinar pero sobretot aprèn a gaudir de cuinar,  aquí radica     l’ èxit de la la feina que fem a la nostra escola.

Transmetre la passió per la cuina.

 Em vaig formar a Hofmann va ser un any intens, concentrat, on vaig conèixer persones excelents amb les que actualment encara compartim amistat, i ho vaig arrodonir fent pastisseria a  la Joviat, allà vaig fer un any de formacio dins del món dolç.

15 anys d’experiència a Espai de cuina . Vam obrir un petit raconet al Vapor Ros de Terrassa, una escola de cuina que va ser la primera a ensenyar a cuinar cuinant, des de una visió totalment pràctica, són els alumnes els que aprenen a cuinar cuinant.

  Una pedagogia pràctica, un sistema innovador.