Cuina per adolescents


                           CUINA PER ADOLESCENTS

Un taller que es crea pensant en tots aquells pares a qui els fa «por» deixar els seus fills a casa als migdies o vespres i que s’hagin de fer el dinar ells mateixos.

Coses simples com bullir pasta, fer un tall a la planxa o fins i tot un fer-se un ou ferrat per alguns pares sembla que siguin accions que puguin ser un perill per els seus fills si estan sols a casa.

Aquest taller està pensat perque els pares puguin donar més autonomia als fills i que aquest agafin uns hàbits a la cuina, sobretot de seguretat, apendre a tallar, com utilitzar les paelles correctament, fregir, coure…. i a moure’s a la cuina amb comoditat. Als tallers també s’hi parlarà del tema alimentació, elaboració de menus, combinacions aliments i esmorzars i berenars saludables.

És un taller individual a diferència dels altres que fem amb nens, ja que en aquest taller es prioritza una acció molt més tutoritzada a nivell individual.

El grup d’edat va d’entre els 13 i els 16-17 anys . És un taller que té una durada de 2h, 2h  i mitja, cadascu fa el seu propi plat i després el porta a casa amb una carmanyola o similar.

Té un cost de 30 eur per nen i està pensant perque sigui mensual, 1 classe al mes, normalment el segon dimarts de cada mes. Són grups petits de 8-10 nens màxim.

Properes dates, octubre el dia 15,  novembre dia 12,  desembre dia 10h. Horari del taller de 18-20/20.30h aprox.