els petits cuiners


La teva extraescolar de cuina, un cop al mes, i ARA per totes les edats, grups nous!

 

La cuina desenvolupa en els nens un munt de capacitats, mentre cuinem treballem el llenguatge, les matemàtiques, els colors, les formes…

 

I alhora compartim, treballem en equip i eduquem per a tenir uns bons hàbits d’alimentació.

 

tn3

TALLER PER PETITS XEFS 6-12 ANYS

 

Una tarda de tardor o hivern o primavera, qualsevol dia és bo per començar a cuinar, això si… ha de ser un divendres després d’acabar l’escola de 17.30 a 20.00h.

Comencem llegint les receptes entre tots, després ens organitzem en grups i cuinem entre tots. Calculem ingredients, quantitats, busquem estris i… tot a punt per cuinar.

A la cuina no només els ensenyem a cuinar, un munt d’activitats, comportaments i actituds s’hi relacionen i nosaltres les posem en pràctica.

Fem pedagogia a la cuina amb els nens.

 

Taller d’una durada de 2 h, 30 min aproximadament. Diferents menus, No cal venir de manera continuada, tot i que tenim molts nens que si ho fan i aleshores les places queden molt reduïdes, és important reservar plaça !!!

Preu: 25 eur/dia.

 

tn1

TALLER PER MINIXEFS DE 3 A 6 ANYS

 

El meu fill mitjà em deia… perquè només pot venir l’ Àlex a classes de cuina… i vaig pensar… doncs té raó !! Amb els petits també hem de poder treballar i poder fer tallers de cuina per ells.  Amb ells la dificultat dels plats varía, però deunidó les coses que fan… I ara…. ja no ve el mitjà ve el petit, que ja en té 5 i ja fa dos anys que cuina amb nosaltres a l’escola.  A partir de 3 anys fins a 6 anys.

Amb ells treballem diferent ja que per la seva edat no poden fer igual que els grans i la durada del taller també és més curta, concretament de 17.30 a 19.30-19.45h.

 

Taller d’una durada de 2h aproximadament.

Preu: 25 eur/dia.

 

                                                                              

ESPLAI DE CUINA 2019

 

Cada estiu, des de que vam obrir hem fet esplai de cuina per a nens de 9 a 15 anys. Aprofitant l’acabament de l’escola i durant 4 o 5 setmanes realitzem un campus que funciona per setmanes i on els nens i nenes s’introdueixen en el món de la cuina.

Aprenen a organitzar-se, a calcular quantitats, a ser endreçats, a netejar, aprenen un munt de coses sobre els diferents ingredients que tenim i les diferents maneres de fer-los servir, cuinen diferents menús, es preparen el pa i també l’esmorzar de l’endemà.

L’any passat vam treballar amb grups reduits de 10 nens per setmana, de manera que podiem treballar ampliament diferents tècniques, de manera molt més personal i més dinàmica. És molt important que els nens/es que fan aquest tipus d’esplai tinguin inquietuts per el món culinari i hagin experimentat prèviament a la cuina.

Funcionem per setmanes:

Preu setmanes de 5 dies: 115 eur.       Preu setmana de 4 dies: 100 eur.

Horari de l’esplai de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h    (tot i que l’escola està oberta de 9h a 14h)

 

FESTES D’ANIVERSARI

 

Si voleu tenir una festa d’aniversari diferent, veniu a celebrar-ho amb nosaltres.

Una activitat exclusiva, prepararem un pastís d’aniversari amb el nen /la nena que fa anys i després es fa un altre activitat en funció de l’edat… (decoració de galetes, de cupcakes, tallers de cuina salada com mexicà amb burritos, fajitas, guacamole etc…).

Ara que tenim de moda tots els programes de cuina per nens, també tenim la possibilitat de muntar concursos de cuina entre els nens que venen al taller-festa d’aniversari (tant en format dolç com salat).

Les festes d’aniversari es realitzen entre setmana, els dilluns, dimarts, dimecres i alguns divendres o dissabtes a la tarda (de 17.30-19.30h).

El preu del taller són 20 eur  per nen, hi ha un mínim de nens,  10 nens per actívitat,

Truqueu-nos per consultar més informació! Tenim moltes opcions !!!

NOVA EXTRAESCOLAR !!! CUINA PER ADOLESCENTS

 

25  IVA inc.

En aquest taller de petits xefs del mes de desembre, prepararem un gratinat de patates i mostassa, uns flamenquins i unes galetes de xocolata i gingebre.

Horari del taller de 17.30 a 20h.
Preu del taller 25 eur.

25  IVA inc.

El divendres 8 de novembre, prepararem una crema de brocoli i celerí, pit de pollastre amb gorgonzola i nous i uns bretzels però dolços

El nostre horari de 17.30h a19,30 h del vespre.
Preu del taller 25 eur.

25  IVA inc.

El dia 20 de desembre els ensenyarem a fer uns canapès i unes galetes de nadal.
El nostre horari de 17.30h a 19,30 h del vespre.

25  IVA inc.

El divendres 15 de novembre, amb els més petits de 3-7 anys prepararem uns nuggets de pollastre i unes speculoos
El nostre horari de 17.30h a 19,30 h del vespre.
Preu del taller 25 eur.

 


 

Inscripcions:

Enviant un mail a su2311@espaidecuina.com , per telèfon 619335577 o reservant plaça per la web!