els petits cuiners


La teva extraescolar de cuina, un cop al mes!

 

La cuina desenvolupa en els nens un munt de capacitats, mentre cuinem treballem el llenguatge, les matemàtiques, els colors, les formes…

 

I alhora compartim, treballem en equip i eduquem per a tenir uns bons hàbits d’alimentació.

 

tn3

TALLER PER PETITS XEFS 8-15 ANYS

 

Una tarda de tardor o hivern o primavera, qualsevol dia és bo per començar a cuinar, això si… ha de ser un divendres després d’acabar l’escola de 17.30 a 20.30h.

Comencem llegint les receptes entre tots, després ens organitzem en grups i cuinem entre tots. Calculem ingredients, quantitats, busquem estris i… tot a punt per cuinar.

A la cuina no només els ensenyem a cuinar, un munt d’activitats, comportaments i actituds s’hi relacionen i nosaltres les posem en pràctica.

Fem pedagogia a la cuina amb els nens.

 

Taller d’una durada de 3 h aproximadament.

Preu: 25 eur/dia.

 

tn1

TALLER PER MINIXEFS DE 4 A 8 ANYS

 

El meu fill mitjà em deia… perquè només pot venir l’ Àlex a classes de cuina… i vaig pensar… doncs té raó !! Amb els petits també hem de poder treballar i poder fer tallers de cuina per ells. Amb ells la dificultat dels plats varía, però deunidó les coses que fan…

Amb ells treballem diferent ja que per la seva edat no poden fer igual que els grans i la durada del taller també és més curta, concretament de 17.30 a 20h.

 

Taller d’una durada de 2h 30 min aproximadament.

Preu: 25 eur/dia.

 

                                                                              

ESPLAI DE CUINA 2017

 

Cada estiu des de que vam obrir hem fet esplai de cuina per a nens de 8 a 15 anys. Aprofitant l’acabament de l’escola i durant 4 o 5 setmanes realitzem un campus que funciona per setmanes i on els nens i nenes s’introdueixen en el món de la cuina.

Aprenen a organitzar-se, a calcular quantitats, a ser endreçats, a netejar, aprenen un munt de coses sobre els diferents ingredients que tenim i les diferents maneres de fer-los servir, cuinen diferents menús, es preparen el pa i també l’esmorzar de l’endemà.

Funcionem per setmanes:

Preu setmanes de 5 dies: 100 eur.       Preu setmana de 4 dies: 80 eur.

del 26 de juny al 30 de juny,   del 4 al 7 de juliol,   del 10 al 14 de juliol ,   del 17 al 21 de juliol

del 24 de juliol  al 28 de juliol, i del 4 al 8 de setembre

Horari de l’esplai de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h    (tot i que l’escola està oberta de 9h a 14h, sense càrrec preu)

(descomptes per germans 5%)

En breu es podran comprar les places per la web. De moment us demanem que ho feu per mail o bé per telèfon.

 

Calendari  Juny-Juliol

Calendari Setembre

FESTES D’ANIVERSARI

 

Si voleu tenir una festa d’aniversari diferent, veniu a celebrar-ho amb nosaltres.

Una activitat exclusiva, prepararem un pastís d’aniversari amb el nen /la nena que fa anys i després es fa un altre activitat en funció de l’edat… (decoració de galetes, de cupcakes, tallers de cuina salada com mexicà amb burritos, fajitas, guacamole etc…).

Ara que tenim de moda tots els programes de cuina per nens, també tenim la possibilitat de muntar concursos de cuina entre els nens que venen al taller-festa d’aniversari (tant en format dolç com salat).

Les festes d’aniversari es realitzen entre setmana, els dilluns, dimarts, dimecres i alguns divendres a la tarda (de 17.30-19.30h).

El preu del taller varia en funció del menú o l’activitat escollida, hi ha un mínim de nens, per els tallers dolços 8 nens (mínim) per els tallers tipus concurs hi ha un mínim de 10 nens per actívitat.

Truqueu-nos per consultar més informació!

Pròxims Tallers

 

25  IVA inc.

El Divendres 20 al nostre taller de petits xefs prepararem els tradicionals panellets, unes tortites de carabassó i un plat de pasta, formatge i xampinyons.
Horari del taller de 17.30-20h.
Preu del taller 25 eur.(si es fan dues sessions mensuals, el preu és de 45 eur les dues).

25  IVA inc.

El primer divendres de cada mes, tenim els nostres cuiners petits més grans, els petits xefs, els de 8 a 15 anys d´edat. Aquest grup ja fa coses molt més elaborades, aprèn a tallar, fregeix, arrebossa, pesa, i un munt de coses  més. És una bona introducció per als nens que comencen a fer coses a casa, amb ajut dels pares. A l´escola aprenen a organitzar-se, a entendre les receptes i a buscar ingredients.
El mes d'octubre cuinarem un rosti de patates i bacó, uns minicakes d'ou i salsitxa i unes cookies de xocolata i tofee.
Horari del taller de 17.30h-20h.
Preu del taller 25 eur.

25  IVA inc.

El divendres 10 de novembre al taller de minixefs prepararem una Trena de pernil i formatge, una Quiche lorraine i unes crestes de xocolata i plàtan, el nostre horari de 17.30h a 20h del vespre.
Preu del taller 25 eur.

Edats: 4-8 anys

Preu/dia: 25€

25  IVA inc.

El divendres 27 d'octubre amb els més petits de la casa prepararem un plat de pasta amb carabassa i ametlles, unes galetes de llimona, vainilla i coco i un flam d'ou gengant. Horari del taller de 17,30-20h.
Preu del taller 25 eur.

Edats: 4-8 anys

Preu/dia: 25€

25  IVA inc.

Aquest setembre els petits xefs comencen preparant un gratinat de gnochis i tomàquet, unes brotxetes de pollastre, llimona i romaní i les postres seran uns cakes de xocolata i plàtan.
Horari del taller de 17.30-20h.
Preu del taller 25 eur.

25  IVA inc.

El 15 de setembre tenim tallers de xef mini, cuinaran uns farcellets de patata i bacó, uns bastonets de pipes i una supercookie.
A partir del mes d’octubre incorporem la possibilitat de venir dos cops al mes.
Preu del taller 25 eur. Horari de 17.30h a 20h.

25  IVA inc.

El divendres 24 de novembre al taller de minixefs prepararem unes crestes de formatge, unes tortites de carabassó i una sorpresa per a preparar i gaudir a casa amb els pares.
El nostre horari de 17.30h a 20h del vespre.
Preu del taller 25 eur.

25  IVA inc.

El 15 de desembre, el taller ja farà olor de nadal, els nostres xef mini, cuinaran uns cakes de porro i formatge brie, un torró cruixent i un pot de……
Horari del taller de 17.30-20h.

25  IVA inc.

El mes de desembre, el divendres dia 1 de desembre, els nostres petits xefs prepararan una crema de pastanaga i llet de coco, una trena de pernil i formatge i una barra de torró cruixent.
Horari del taller de 17.30-20h.
Preu del taller 25 eur per sessió.
(Si es fan dues sessions el mateix mes el preu és de 45 eur els dos)

 


 

Inscripcions:

Enviant un mail a su2311@espaidecuina.com , per telèfon 619335577 o reservant plaça per la web!