els petits cuiners


La teva extraescolar de cuina, un cop al mes!

 

La cuina desenvolupa en els nens un munt de capacitats, mentre cuinem treballem el llenguatge, les matemàtiques, els colors, les formes…

 

I alhora compartim, treballem en equip i eduquem per a tenir uns bons hàbits d’alimentació.

 

tn3

TALLER PER PETITS XEFS 8-15 ANYS

 

Una tarda de tardor o hivern o primavera, qualsevol dia és bo per començar a cuinar, això si… ha de ser un divendres després d’acabar l’escola de 17.30 a 20.30h.

Comencem llegint les receptes entre tots, després ens organitzem en grups i cuinem entre tots. Calculem ingredients, quantitats, busquem estris i… tot a punt per cuinar.

A la cuina no només els ensenyem a cuinar, un munt d’activitats, comportaments i actituds s’hi relacionen i nosaltres les posem en pràctica.

Fem pedagogia a la cuina amb els nens.

 

Taller d’una durada de 3 h aproximadament.

Preu: 25 eur/dia.

 

tn1

TALLER PER MINIXEFS DE 4 A 8 ANYS

 

El meu fill mitjà em deia… perquè només pot venir l’ Àlex a classes de cuina… i vaig pensar… doncs té raó !! Amb els petits també hem de poder treballar i poder fer tallers de cuina per ells. Amb ells la dificultat dels plats varía, però deunidó les coses que fan…

Amb ells treballem diferent ja que per la seva edat no poden fer igual que els grans i la durada del taller també és més curta, concretament de 17.30 a 20h.

 

Taller d’una durada de 2h 30 min aproximadament.

Preu: 25 eur/dia.

 

                                                                              

ESPLAI DE CUINA 2017

 

Cada estiu des de que vam obrir hem fet esplai de cuina per a nens de 8 a 15 anys. Aprofitant l’acabament de l’escola i durant 4 o 5 setmanes realitzem un campus que funciona per setmanes i on els nens i nenes s’introdueixen en el món de la cuina.

Aprenen a organitzar-se, a calcular quantitats, a ser endreçats, a netejar, aprenen un munt de coses sobre els diferents ingredients que tenim i les diferents maneres de fer-los servir, cuinen diferents menús, es preparen el pa i també l’esmorzar de l’endemà.

Funcionem per setmanes:

Preu setmanes de 5 dies: 100 eur.       Preu setmana de 4 dies: 80 eur.

del 26 de juny al 30 de juny,   del 4 al 7 de juliol,   del 10 al 14 de juliol ,   del 17 al 21 de juliol

del 24 de juliol  al 28 de juliol, i del 4 al 8 de setembre

Horari de l’esplai de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h    (tot i que l’escola està oberta de 9h a 14h, sense càrrec preu)

(descomptes per germans 5%)

En breu es podran comprar les places per la web. De moment us demanem que ho feu per mail o bé per telèfon.

 

Calendari  Juny-Juliol

Calendari Setembre

FESTES D’ANIVERSARI

 

Si voleu tenir una festa d’aniversari diferent, veniu a celebrar-ho amb nosaltres.

Una activitat exclusiva, prepararem un pastís d’aniversari amb el nen /la nena que fa anys i després es fa un altre activitat en funció de l’edat… (decoració de galetes, de cupcakes, tallers de cuina salada com mexicà amb burritos, fajitas, guacamole etc…).

Ara que tenim de moda tots els programes de cuina per nens, també tenim la possibilitat de muntar concursos de cuina entre els nens que venen al taller-festa d’aniversari (tant en format dolç com salat).

Les festes d’aniversari es realitzen entre setmana, els dilluns, dimarts, dimecres i alguns divendres a la tarda (de 17.30-19.30h).

El preu del taller varia en funció del menú o l’activitat escollida, hi ha un mínim de nens, per els tallers dolços 8 nens (mínim) per els tallers tipus concurs hi ha un mínim de 10 nens per actívitat.

Truqueu-nos per consultar més informació!

Pròxims Tallers

 

25  IVA inc.

El primer divendres de cada mes, tenim els nostres cuiners petits més grans, els petits xefs, els de 8 a 15 anys d’edat. Aquest grup ja fa coses molt més elaborades, aprèn a tallar, fregeix, arrebossa, pesa, i un munt de coses  més. És una bona introducció per als nens que comencen a fer coses a casa, amb ajut dels pares. A l’escola aprenen a organitzar-se, a entendre les receptes i a buscar ingredients.

Concretament en el taller de divendres, prepararem uns ous al plat, amb mozzarella i una crema de tomàquet, després un risotto de bolets , unes magdalenes molt tendres de carabassa i uns mini cakes de gerds per portar a casa i fer un bon esmorzar l’endemà.


Horari : de 17.30h a 20.30 h.

Edats: 8-15 anys

Preu/dia: 25€

25  IVA inc.

El primer divendres de cada mes, tenim els nostres cuiners petits més grans, els petits xefs, els de 8 a 15 anys d'edat. Aquest grup ja fa coses molt més elaborades, aprèn a tallar, fregeix, arrebossa, pesa, i un munt de coses  més. És una bona introducció per als nens que comencen a fer coses a casa, amb ajut dels pares. A l'escola aprenen a organitzar-se, a entendre les receptes i a buscar ingredients.

Concretament en el taller de divendres, prepararem unes patates farcides de ricotta i pernil dolç, una llaminera amb salsa de xarop d'erable, unes galetes de crema d'especuloos i aprendrem a fer una bona nutella, sense greixos vegetals ni olis de palma.


Horari : de 17.30h a 20.30 h. 

Edats: 8-15 anys

Preu/dia: 25€

25  IVA inc.

El segon divendres de cada mes, farem tallers de cuina amb els mini xefs, els nostres cuiners més petits els de 4 a 8 anys d’edat. Comencem a les 17.30h, els explicarem què cuinarem, els ajudarem a pesar els ingredients i quan ho tinguem tot a punt… Cuinarem. després de cuinar entre tots, netejarem i endreçarem el que hem embrutat, pararem taula i ens menjarem tot allò que hem preparat.

Divendres 9 de juny, prepararem un arròs tres delicies, amb pernilet, blat de moro, truita, pèsols…. mooooolta feina per fer…, després una bica blanca, una mena de pa de pessic, típic de Galícia i per acabar, un cake de plàtan i cacau que farà les delícies dels pares a casa.

Horari : de 17.30h a 20 h.

Edats: 4-8 anys

Preu/dia: 25€

80 100  IVA inc.

Aprofitant l’acabament de l’escola i durant 4 o 5 setmanes realitzem un esplai de cuina d'estiu que funciona per setmanes i on els nens i nenes de 8 a 15 anys s’introdueixen en el món de la cuina.

25  IVA inc.

El segon divendres de cada mes, farem tallers de cuina amb els mini xefs, els nostres cuiners més petits de 4 a 8 anys d’edat. Comencem a les 17.30h, els explicarem què cuinarem, els ajudarem a pesar els ingredients i quan ho tinguem tot a punt… Cuinarem. després de cuinar entre tots, netejarem i endreçarem el que hem embrutat, pararem taula i ens menjarem tot allò que hem preparat.

Divendres 12 de maig, Amanida de cuscus i cigrons, Tarta de santiago i galetes tovetes de llimona

Horari : de 17.30h a 20 h.

Edats: 4-8 anys

Preu/dia: 25€

25  IVA inc.

El primer divendres de cada mes, tenim els nostres cuiners petits més grans, els petits xefs, els de 8 a 15 anys d’edat. Aquest grup ja fa coses molt més elaborades, aprèn a tallar, fregeix, arrebossa, pesa, i un munt de coses  més. És una bona introducció per als nens que comencen a fer coses a casa, amb ajut dels pares. A l’escola aprenen a organitzar-se, a entendre les receptes i a buscar ingredients.

Concretament en el taller de divendres, prepararem uns bastonets de pipes, una lassanya de carn, les perrunilles tradicionals i una recepta més americana, els clàssics, cinnamon rolls.

Horari : de 17.30h a 20.30 h. 

Edats: 8-15 anys

Preu/dia: 25€

25  IVA inc.

El segon divendres de cada mes, farem tallers de cuina amb els Mini Xefs, els nostres cuiners més petits, els de 4 a 8 anys. Comencem a les 17.30h, els explicarem què cuinarem, els ajudarem a pesar els ingredients i quan ho tinguem tot a punt… Som-hi !!  Cuinarem  i després netejarem i endreçarem tot allò que hem utilitzat.

Divendres 21 d’abril , al nostre taller de mini xefs i després de la tornada de les vacances de setmana santa, prepararem un menu tex -mex, els sorprendrem amb:

tacos de pollastre amb enciam, cheddar i salsa de tomàquet, quesadillas i perrunillas de postres

Horari : de 17.30h a 20 h.

Edats: 4-8 anys

Preu/dia: 25€

 


 

Inscripcions:

Enviant un mail a su2311@espaidecuina.com , per telèfon 619335577 o reservant plaça per la web!