els monogràfics


En aquest tallers d'un sol dia de durada, una temàtica concreta ens ocupa i en parlem a fons, quatre plats , explicació teòrica i pràctica.

Són tallers especials en que s'amplien els coneixements sobre una temàtica o un producte concret i es gaudeix de la cuina maridant els plats amb una copa de vi.

L'horari és de 20h a 23h aproximadament, els dilluns i algun dissabte.

 El preu del taller és de 35-40 eur per persona depenent del taller.

Pròxims Monogràfics

70  IVA inc.

El mes de març el tenim apretat de coses… una d’elles és un taller que ja vam començar a fer l’any passat, un de taller d’organització de menus setmanals, un taller molt intens i concentrat.
En 3 hores aproximadament es mostren 12-14 receptes aprox que serveixen per organitzar esmorzars, dinars, sopars i berenars….
No oblideu venir carregats de tuppers.

Horari del taller : dissabte 14 de març a les 10-13.30h aprox.

Preu del taller: 70 eur

35  IVA inc.


El mes de gener, concretament el divendres 24 seguint les nostres tradiciones, tenim preparat un monogràfic de sopes i cremes.Per començar una crema de coliflor i cansalada, sopa de tupinambour, taronja i porro, Sopa d’hivern, i una deliciosa sopa de llenties amb canyella.
Divendres 24 de gener de 2020, 20-22.30h.

Preu del taller: 35 eur

55  IVA inc.

Un taller monogràfic molt especial, farem un viatge per el món del curry, un dels plats més coneguts pel seu nom, de Tailandia, però que en si mateix conté un munt de variants, per molts deconegudes.

El divendres 22 de novembre  a les 20h del vespre- fins les 23.30h aprox…..