els monogràfics


En aquest tallers d'un sol dia de durada, una temàtica concreta ens ocupa i en parlem a fons, quatre plats , explicació teòrica i pràctica.

Són tallers especials en que s'amplien els coneixements sobre una temàtica o un producte concret i es gaudeix de la cuina maridant els plats amb una copa de vi.

L'horari és de 20h a 24h aproximadament.

Un sol dia a escollir, normalment els monogràfics són en divendres, dissabte i dilluns.

 El preu del taller és de 30 eur per persona.

Pròxims Monogràfics

30  IVA inc.

El mes de juny, repetirem el monogràfic del mes de maig, el de cuina ràpida. Aquest taller a diferència del del mes anterior serà en  divendres. Prepararem un parell de cremes fresques per l'estiu, una sopa de tomàquet amb un toc de blody mary  i un ajoblanco amb all negre i coco, després una mozzarella marinada  i unes bones postres, meló, tequila i llima…. i potser alguna sorpresa més…..

Per el taller del mes de maig , les places estan esgotades, però per aquest de juny encara ens queden algunes places, no les desaprofiteu !

Dia del taller divendres 16 de juny de 20-23h aprox.

Preu del taller: 30 eur.

30  IVA inc.

El mes de juny, que ja començarem a tenir el bon temps aquí, és una bona època per un monogràfic d'amanides i salses per combinar-les, una amanida de quinoa, pollastre i coulis d'alvocat, una amanida d'espàrrecs i brots tendres, diferents salses per combinar-les, de iogurt, de coco, salsa cèsar, salsa estil thaï….

Un munt de bones combinacions per aquest estiu.

Dia del taller dilluns 26 de juny de 20-23h aprox.

Preu del taller: 30 eur.

30  IVA inc.

El mes de maig, fem un segon torn del taller del monografic passat de cuina Thaï. En aquest monogràfic coneixerem salses de la India, el pollastre tika massala, picant, però amb el toc del iogurt que el suavitza, un curry que farà les delicies del vostre paladar, serà picant, però un picant d'aquells que no es pot parar de menjar… de Thailàndia aprendrem a fer el PadThaï, el tradicional plat , en el nostre cas el farem de mar i muntanya,  i anirem fins al Japó per aprendre a fer les tradicionals Gyozas.

No te'l pots perdre només queden tres places.

Horari del taller : de 20-23h.

Preu del taller: 30 eur