els monogràfics


En aquest tallers d'un sol dia de durada, una temàtica concreta ens ocupa i en parlem a fons, quatre plats , explicació teòrica i pràctica.

Són tallers especials en que s'amplien els coneixements sobre una temàtica o un producte concret i es gaudeix de la cuina maridant els plats amb una copa de vi.

L'horari és de 20h a 23h aproximadament, els dilluns i algun dissabte.

 El preu del taller és de 30 eur per persona.

Pròxims Monogràfics

35  IVA inc.

El 10 de novembre ,un dissabte, a la tarda de 17-20h aproximadament, tenim preparat un taller de cuina de carrer, de la famosa food-truck, que ara està tant de moda, aprendrem a fer des de panets bao amb el seu farcit, uns nems de la india, tiropites gregues…..entre d’altres…. (les receptes estan encara per acabar de definir)…
Preu del taller: 35 eur.

35  IVA inc.

A l’Abril, tàrtars i ceviches seràn l’estrella dels nostre monogràfic, de carn, de bacallà i ceviches de salmó, mero…..

El divendres 15 de Maig  a les 20h del vespre.

35  IVA inc.

El 26 d'octubre, divendres, portarem a terme un taller de cuina mexicana a càrrec de la Cecilia, aprendrem a fer un bon guacamole, unes “tostadas” amb un farcit especial i la clàssica “enchilada”. Un taller de 3h de durada aproximadament.
Horari de 20-23h.
Preu del taller : 35 eur.

35  IVA inc.


Aquest setembre comencem amb un monogràfic dedicat a les verdures, un taller on aprendrem a fer uns ous benedictine vegetarians, un pesto albergínia, amanides de verdures i unes bledes bonissssimes
Horari del taller : de 20-22.30h.

Preu del taller: 30 eur